29. toukokuuta 2011

23.5.2011 Kolmaspäivä, Ristna

Aamulla heräiltiin ajoissa mutta jouduttiin pettymään kun ulkona tuli solkenaan vettä… Idänuunilintu lauloi tästäkin huolimatta itsensä vuodari listalle!
Sade taukosi joskus kuuden aikaa ja painuttiin kärkeen staijaamaan. Poutaa kuiteskin kesti vaan jotain 30min ja sen jälkeen sade taas jatkui.
Päivästä oli jo tulossa ihan pannukakku mutta joskus 12jälkeen sade taukosi ja sää pysyi poutana loppupäivän. Merelle alkoi jälleen menemään pieniä määriä kamaa. Sepelhanhia sun muuta.
Kahelta tultiin kämpille syömään Jussin tekemää mielettömän hyvää pastaa ja sen jälkeen kaikki veti jonkin sortin päikkärit.


Jätkät staijaa tyhjää merta.


Mustapääkerttu, naaras.

Merilokki on merten kuningas.


Unien jälkeen tajuttiin että pitää tehdä ostoksia ja lähettiin kauppaan köpuun. Kauppa oli kuiteskin kiinni ja päätettiin että kun nyt on kerran liikuttu niin lähetään käymään kauempana kaupassa ja mennään Tahkunaan kattomaan hanhi muuttoa.
Pitkin matkaa Sepelhanhia meni saaren yli suuriakin parvia ja kun päästiin tahkunaan alkoi hanhia hiljalleen valua kohti pohjoista.
About 17:30-19:20 välisenä aikana meni 11193 Sepelhanhea muutolla. Komea luku Hiidenmaalle.
Myös Pikkulepinkäisiä oli tippunut muutolta paikalliselle niitylle ja 3hehtaarin alueella oli samaan aikaan näkyvissä 9lintua! Hienoa sekin.
Tämän jälkeen kämpille iltapalalle ja goisimaan.


Sepelhanhia muutolla Tahkunassa.

Pikkutyllin esitys.

Pikkulepinkääinen oli tippunut muutolta.

-Tomppa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti