13. huhtikuuta 2011

13.4.2011 Epsoota ja Hesaa.

Päätin että vapaa käytetään lintuihin ja lähdin jo kuuden jälkeen hulluttelemaan.
Suuntasin ensimmäisenä maarin tonille espooseen.
Heti näki että pikkulintuja menee tolkuttomasti enkä oo mikään kauheen ahkera laskija niin päätin että ne on kaikki Peippoja ja muutto summaksi tuli jotain 4000.
Kyyhkyjä meni mun tornissa oloajan kokoajan pieniä määriä, loppusumma on 238m Sepelkyyhkyä ja 4m Uuttukyyhkyjä.
Hanhet ei ollu tänään vauhdissa ainakaan tällä kyseisellä tornilla ja muutenkin paikka oli vähän autiompi kuin syksyllä kun sieltä löytyi Suippopyrstösirri. (minkä hoidin ekassa aallossa).
Tässä maarin tornilta muita lukuja:

Punajalkaviklo 2, Tavi 7, Harmaahaikara 1, Pajusirkku 5, Metsähanhi 10muuttavaa, Hyyppä 65, Västäräkki 8muuttavaa, Räkättirastas 350muuttavaa, Valkoposkihanhi 6muuttavaa ja Laulujoutsen 4.
Paikallisia variksia sun muita roskia en jaksanu laskee...

Hyypiö paistattelee.

Tornilta suuntasin Suomenojan lintuparatiisiin eli Finnolle.
Paikalla olivat tietysti 50000 Naurulokkia tai ehkä vähän vähemmän mut paljon kuiteskin ja melu oli sen mukaista.. Ei siellä mitään muita ääniä kuullu. Ehkä hyvä ni ei voi väittää et tuntis.
Nokikanoja eli Keilapalloja oli jonkunverran ja näinpä pari lintua parittelemassakin. Taitaa tulla taas niitä monsterin näkösiä poikasia. (Ne jotka ei tiä miltä näyttää ni kantsii googlata).
Tässä vähän lukuja Finnolta. (Kaikki paikallisia lintuja)

Nokikana 35, Harmaasorsa 4, Punasotka 4, Liejukana 15, Punarinta 1, Kottarainen 14, Pikkuvarpunen 3, Telkkä 7, Laulurastas 3.

Keilapallo eli Nokikana.

Naurulokkeja.

Punasotka.

Sepelpulu.

Harmaasorsa pariskunta.

Telkkä.

Lintuparatiisista läksin vielä käymään Viikissä mutta eipä siellä mitään erikoisia ollut. Paljon Västäräkkejä ja Kanadanhanhia.. Ainii muutti siellä 22hanhen parvi missä meni mukana pari Tundrahanhea. Jee jee.

Tässä vähän lukuja sieltäkin:
Västäräkki 24, Kanadanhanhi 22, Metsähanhi 20muuttavaa, Tundrahanhi 2muuttavaa, Kottarainen 15p, Valkoposkihanhi 4, Räkättirastas 100, Tikli 2.

Kanadanhanhi mussuttaa.

Peippo koiras.

Tiklit ruokinnalla. 

Tulipahan kuvia... pitää varmaan rajottaa kameran käyttöä.
47lajia tänään, joista vuodareita: Metsähanhi, Tundrahanhi, Valkoposkihanhi, Peukaloinen, Harmaasorsa, Pajusirkku. Ainakin sinnepäin.

-Tomppa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti