1. helmikuuta 2012

Vaihteeksi Seurasaari 1.2.2012

Päätin lähteä kevyelle retkelle Seurikseen kun töitä vasta yöllä.
Tarkoitus oli herätä 9 aikaan mutta eihän siitä mitään tietty tullut.. Heräsin 10.30 ja kiroilin että miksi ei osaa herätä.
Sain itteni melko pian ulos ja olin vähän jälkeen 11 Seurasaaressa.
Kiertelin perus ruokinta paikkoja ja tein oman osani lintujen ruokinnan suhteen kaatamalla 1,5kg kauroja ympäri saarta. Tintit oli niin innoissaan että kun tarjosin käden päältä ruokaa, 5 tiaista laskeutui samaan aikaan hanskalle. Olis ollu hauska saada kuva tilanteesta. Yhdellä ruokinnalla kuvailin Käpytikkaa kun joku jäbä tuli sanomaan että edessäpäin oli huoltorakennuksen vieressä Varpuspöllö tosi kivasti esillä.


En ikinä kyllästy kuvaamaan näitä, Käpytikka.

Punatulkku pyllistää.


Kiitin tyyppiä ja lähin valumaan kohti rakennuksia. Välissä ehdin huomata että Punakylkirastas minkä viimeksi olin kuvannut, jatkaa mallikasta talvehtimistaan saaressa. Oli sillä jopa 4 henkinen yleisö nappaamassa kuukausipinnaa siitä. Jos ite laskisi kk-pinnoja, olisi ollut jopa tärkeää hoitaa rastas. Olavi Kemppainen käveli myös vastaan ja kertoi pöllöstä.
Pääsin Varpuspöllö paikalle seuranani joku tyyppi joka lähti ruokinnalta samaa matkaa. Kuvaajia oli pari kappaletta jo kytiksellä niin lintu löytyi nopeasti. Vähän korkealla ja huonossa asennossahan lintu oli mutta jotain kuvia siitä sain.

Vähän parempi kuva kun viime blogi.kirjoituksessa.

Outo ilme pöllöllä.

Varmaan 20min jaksoin siinä stondailla ja lähin sitten menemään. Tulin samaa reittia takaisin ja kaatelin viimeiset kaurat ympäriinsä. Saaren sillan luona vastaan käveli Helsinkiläinen taksi-alan yrittäjä Pekka Komi. Jauhettiin niitä näitä ja puhuttiin että ollaanko menossa Israiliin. Ite ainakin oon, huhtikuussa.

Tällä retkellä ei vuodareilla mässäilty. Lukema osoittaa 58.

-Tomppa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti