28. syyskuuta 2011

In the UK 23-26.9.2011

Faijalla oli duunimatka Lontooseen ja pääsin hyppäämään kyytiin.
Lähettiin perjantaina 23päivä aamulla aikasin BritishAirlinesin koneella ja laskeiuduttiin aikataulussa lontooseen paikallista aikaa joskus ööö yheksän pintaan.
Jatkettiin tuubilla kohti keskustaa ja kävästiin jossain aika makeessa messukeskusksessa missä faija tapas pari asiakasta.
Siitä jatkettiin hotellille ja lähettiin tapaamaan faijan yhteistyökumppaneita sun muita johkin lanseeraus tilaisuuteen.
Auto odotti meitä ja ajelttiin ulos lontoosta reilun tunninverran ja pääsi siinä näkemään vähän maaseutuakin ja se yleensä tarkoittaa lintuja.
Matkalla tuli vastaan Töyhtöhyyppiä, Muuttohaukka, joku muu haukka ja tollasta perus tuubaa.
Perillä odottikin sitten sen verran makee mesta että kannatti istua autossa.
Mielettämän makee puutarha ja päivän kruunasi Vihertikka joka piti ääntä siellä! Eli vuodari. Muita lintuja voisi mainita Pyrstötiaisen, Peukaloisen ja tuhansia Punarintoja joka paikassa.

Puutarhan lammessa oli Kyhmäri ja Kanadanhanhia.

Paikan kotisivut on tässä jos jotakuta kiinnostaa. Siellä järkätään myös oopperaa ja tollasta.
http://www.westgreenhouse.co.uk/home/

Illalla syötiin parin Belgialaisen kanssa ja hauskaa oli.
Seuraavana päinävä kohokohta oli Karimetso joka lensi mukavan läheltä ja Chelsea - Swansea peli mitä mentiin kattomaan paikanpäälle!

Raul Meireles antaa kulmapotkua.

Pelissä oli mielettomän makee fiilis ja hiukka eri meininki muutenkin kun kotimaisessa Veikkausliigassa..


Muina päivinä tapailtiin faijan tuttuja ympäri lontoota ja kerkesin käydä myös vähän ostoksilla. Makee mestahan toi lontoo on ja kaikkee ei kerkee tekee lyhkäsien reissujen aikana.
Vikana päivänä kiertelin vähän pitkin Thames joen vartta ja näin siellä Merihanhia, Merimetsoja, Liejukanan, Västäräkkejä ja paljon eri lokkeja. Lokeista sen verran että näin ainakin yhen sellasen "Graelsii" tyylisen Selkälokin ja pari nuorta sen tapaista. Merilokki ja harmaalokki oli kans tosi yleisiä.

Jotain Oravia jossain Thamesin varren puistossa.

Lokkikuva kännykällä.
Ainii näin myös Kauluskaijoja yhessä puistossa. Paska laji joka pitää karmeeta meteliä.
Gomia reissu oli ja Yks elis ja pari vuodaria oli lintujen osalta. Muun osalta paljon rahan kulutusta ja mukavia tuttavuuksia ympäri eurooppaa.
Lajimäärä tais olla vähän vajaa 60.

-Tomppa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti